Ağlı Ziraat Odası

Ağlı Ziraat Odası > Haberler > EN GÜZEL BUZAĞI YARIŞMASI

EN GÜZEL BUZAĞI YARIŞMASI

Ağlı 2017 Kültür ve Yaz etkinlikleri kapsamında, en güzel buzağı yarışması yapıldı. Ağlı Ziraat Odası’nın düzenlediği yarışmaya, çok sayıda yarışmacı ve izleyici katıldı.

6 kişilik komisyon üyesinin puanları sonucunda, Cengiz ÇOLAK’A ait Umut isimli buzağı birinci olmuş. Mehmet Ali YILMAZ’a ait Akça isimli buzağı ikinci olmuş ve Ümit ÖZSOY’a ait Paşa isimli budağı da üçüncü olmuştur. Birinci buzağıya yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncü ve diğer katılan buzağılara besi yemi verildi. Ödülleri, Ağlı Kaymakamı Abdulkadir ÇELİK, Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim MAŞALACI ve Ağlı Ziraat Odası Başkanı Şükrü ÖZSOY takdim etti. Ağlı Ziraat Odası Başkanı konuşmasında; “Buzağı yarışmasının ilçemizde her yıl gerçekleştiğini ve çok fazla talebin olduğunu, çiftçinin yararına bu tür organizasyonları desteklediklerinden bahsetti. Ayrıca buzağı besi yemlerini veren Ağlı Tarım Kredi Kooperatifi’ne ve tüm katılımcılara teşekkür etti.”